Spela på telefonen

June 9th, 2018

Mobilspel är det senaste och har varit det under flera år. Du som sitter med en smartphone har redan förinstallerade spel vid köpet. Resten får du hitta själv. Eller så låter du oss hitta dem åt dig. Testa några av de här spelen:

Spelautomater

Mobilcasino är största trenden och då snackar vi spelautomater i mängder. Det finns hundratals, kanske till och med tusentals, titlar på nätet att välja bland. Vill du spela på telefonen och faktiskt satsa riktiga pengar behöver du bli medlem på en sajt. Det enklaste är om de har sin egen app till telefoner, att surfa och spela spel i webbläsaren brukar inte vara någon hit. Det finns spelautomater som har stora jackpotts och mindre spel där du satsar lite och kan vinna allt mellan några hundra till några tusen. På senaste tiden har det kommit ut många titlar som bygger på filmer, serier, kända karaktärer och även hårdrocksband.

Mimpi Dreams

Vi har nog alla en förkärlek till plattformsspel. Här kan du spela en liten hund som ger sig ut på äventyr i sina drömmar. Du får plattformskänslan och behöver lösa gåtor och pussel för att ta dig fram. Det är ett spel som ett team har lagt ned tid och omtanke i, till skillnad från många andra mobilspel man kan hitta på marknaden idag.

The Room

Här har vi ett renodlat pusselspel för den som vill ha lite hjärngympa medan de underhålls. Du ska vrida på spakar, trycka på knappar, lista ut gåtorna och komma genom alla mystiska nivåer för att nå slutet. Vi vill inte berätta för mycket om det här spelet, det måste spelas för att uppskattas. Spelet blir ditt för bara femtio kronor. Och förresten, det finns två uppföljare för den titeln om du inte kan få nog.