Höstfixa din telefon

August 11th, 2017

Våra mobiltelefoner har blivit en allt viktigare del av våra liv. Vi använder den till att ringa, surfa, likea, snapa, texta, fota, spela, lyssna, streama och massor av andra saker. Det är verkligen fascinerande att se den utveckling som skett under den senaste åren. När den första mobiltelefonerna kom hade man nog svårt att förutse hur “beroende” vi skulle vara av de i framtiden.

Men vad ska man då hitta på i höst för att mobilen ska kännas lite fräschare? Det ska vi berätta nu. Först och främst tycker vi att du bör byta skal på din mobil. Utsidan av mobilen säger mycket om oss som person och bör därför välja ett som passar dig och din stil. Det finns massor med olika skal att välja mellan.

När du hittat ett skal du gillar är det dags att titta på insidan av mobil. Vilka appar har du? Sociala medier som Twitter och Instagram har de flesta installerat på sin mobil men du kan ändå “höstfixa” din mobil. Varför inte börja följa en massa fotografer, inspiratörer eller andra intressanta personer. Ditt flöde kommer inte vara sig likt och du kommer få massor med inspiration.

Det kan också vara kul att hitta nya saker att lyssna på. Vi förslår därför att du rensar bland dina låtar och lägger till lite nytt och fräscht. Kanske finns det någon rolig podcast du kan lyssna på?

Möjligheterna är obegränsade när det kommer till dagens mobiltelefoner. Så ladda ner lite nya appar, lyssna på lite nya låtar. Kom igen, det blir kul!