Nyheter direkt i mobilen

August 30th, 2015

4104732-mobile-phone

Med dagens mobilen är det knappast svårt att hålla sig uppdaterad inom allt möjligt från mode till teknik, allt man behöver är ett par tips så kan man bara hitta nästan vad som helst när man än vill.

Mode

Style.com är en mycket stilren och användarvänlig sajt komplett med en mobilanpassning, i den kan man snabbt kolla upp kollektioner från alla möjliga modeskapare, runway shower och helt enkelt få en massa inspiration om allt vad mode heter.

Teknik

När det kommer till teknik i alla dess former kan man inte gå fel med att hålla ett öga på Nyteknik.se, de säger själv på sin sida att de tar upp en massa olika ämnen: telekom, IT, bilar, flyg, energi, miljö och allt annat som driver samhället eller industrier framåt. Med all denna information till hands kan man skaffa sig en rejäl allmänutbildning.

Odds

Svenskar spelar en hel del på sport genom saker som stryktips och online betting, vill man hålla sig uppdaterad inom detta kan man ta och surfa in på Tippat.se som inte bara tipsar om de bästa oddsen utan även bloggar en hel del om friidrott, hockey, fotboll, boxning med mera.

Spel

Spel är ett väldigt omfattande ord, men tänker man huvudsakligen på dator- och tv-spel finns det bara där otroligt många sidor att välja mellan, en av dessa är GiantBomb.com, en spelsajt med mycket högt anseende som har gjort ett namn för sig själva att vara ärliga och väldigt pålitliga.

Film

Praktiskt taget alla gillar film, det är något man kan säga utan risk att ha fel, och varför ska man inte hålla koll på hur det står till med kommande filmer och hur bra nya filmer mottas? För allt detta behöver man egentligen bara en sajt och det är IMDB.com.