Sajter att bokmärka på mobilen

June 23rd, 2016

Våra smartphones har gjort det möjligt att konstant vara uppkopplad till hela världen genom det mobila bredbandsnätet. Nedan går vi igenom några av de bästa sajterna på internet som dessutom fungerar väldigt bra på din mobil. Allt detta med hjälp av modern så kallad responsiv design.

Smartare nyheter med Omni

Omni är nyhetssajten som har blivit prisat både i Sverige och utomlands sedan den lanserades för några år sedan. Med tjänsten kan du själv ställa in hur mycket du vill ha från de olika områdena samt bevaka specifika ämnen du är intresserade av. Allt detta kan du sedan följa via antingen deras hemsida eller app.

Roliga shoppingtips med Pricly

Den svenska sajten Pricly.se sammanställer varje dag produkter, varumärken och butiker för att dig en möjlighet att snabbt och enkelt hitta den bästa dealen på det du är ute efter. Förutom sökfunktionen så kan man på startsidan till exempel se de erbjudanden som för tillfället är mest populära.

Både underhållning och nyheter med SVT

SVT har nu många år i rad hamnat på topplistor över Sveriges bästa sajter. De har efter det fortsatt att utvecklas och blir med alla dess delar en mycket givande kombination av nyheter och underhållning.

Laga godare mat med Köket.se

Om man är ute efter ett gott recept till middagen så finns det idag enligt oss och andra ingen bättre sajt att besöka än Köket.se. Bortsett från en stor mängd recept innehåller de även mycket vackra bilder och videos som lockar till att spendera mer tid i köket.